Larsson, Nathalie, jur kand

Kontaktuppgifter:

Larssons Juristbyrå AB
08 199 290
Hörnåkersvägen 4
183 65 Täby
nathalie@larssonsjuristbyra.se
www.larssonsjuristbyra.se

Områden:

Migrationsrätt
Familjerätt, Vårdnad, boende, umgänge
Barnrätt
Avtalsrätt
LVU

Jag heter Nathalie Larsson och jag kommer från en liten stad i Sörmland men flyttade till Stockholm när jag började studera på juristprogrammet på Stockholms Universitet 2013. Jag tog min juristexamen i juni 2017. Jag har specialiserat mig på barnrätt, migrationsrätt, familjerätt och terapeutisk juridik. Jag har specialiserat mig inom dessa områden för att jag vill hjälpa människor. Barn är de mest värdefulla vi har i vårt samhälle men också de mest utsatta. Jag arbetade senast som asylhandläggare på Migrationsverket i Sundbyberg där man verkligen får gå in på djupet av migrationsrätten. Men har tidigare arbetat som anställd jurist på flera civilrättsliga Juristbyråer där jag främst arbetade med migrationsrätt men även familjerätt. Jag har även arbetat med andra områden.

Larssons Juristbyrå är en humanjuridisk byrå med kontor i centrala Täby i Stockholm. Vi öppnade i juni 2020 och vi erbjuder juridisk rådgivning för både privatpersoner och företag.

Larssons Juristbyrås logga är Justitia, rättvisans gudinna i romersk mytologi, som har en balansvåg i ena handen och ett svärd i den andra. Ögonbindeln symboliserar allas likhet under lagarna, balansvågen står för rättvisa och svärdet är en symbol för makt.

Larssons Juristbyrå arbetar främst med familjerätt och migrationsrätt men vi har även en speciell kompetens inom barnrätt. Barnets bästa ska vara vägledande vid alla beslut som rör ett barn och barnets rättigheter ska tillvaratas. Detta är särskilt viktigt vid ärenden där LVU blivit aktuellt.